Меню
Количка

Маси, столове, писалища

Елегантен комплект от три виенски масички, изработен от тъмно, масивно дърво. Плотовете са в разчупени, извити форми, с естествен фурнир отгоре. ..
200.00 лв.
Красива бяла конзолна маса с плот, покрит със зелена кожа и предпазно стъкло. Плотът е завършен с флорален кант. Масичката стъпва върху един крак, представляващ пластика - херувимче. Масата е изработена от масивно дърво и пресована дървесина. Височина 75см Дължина - 80см Широчина - 27см ..
480.00 лв.
Висока масичка-цветарник, с два черни гранитни плота, поддържащи се от красиво струговани колони и завършена с три извити крачета. ..
250.00 лв.
Висока помощна масичка на един крак с дърворезби, изработена от масивно дърво. Плотът е с естествен фурнир, а формата е овал. ..
150.00 лв.
Старинна масичка за сервиране в стил Чипъндейл. Масичката е изработена през 40-те години на миналия век. Плотът и страниците са с естествен фурнир "птичи явор", отпред има едно чекмедже с месингови дръжки и ключалка /ключето липсва/, а отстрани се изтеглят два помощни плота. Крачетата са в..
400.00 лв.
Малка помощна масичка с основа и крачета от месинг и плот от оникс. ..
150.00 лв.
Елегантна холна маса с овален плот с естествен фурнир и извити крачета. ..
350.00 лв.
Красива азиатска масичка, изработена от талков камък. Кракът представлява отливка-скулптура, а плотът е релефен, със стъкло. ..
150.00 лв.
Дъбова разтегателна антикварна маса за хранене. Масата е в светлокафяв цвят, със струговани крачета и дърворезби - лъвове, в четирите ъгъла. Плотът е фрезован, а надолу го опасват дърворезбовани страници. ..
400.00 лв.
Масивна дъбова трапезна маса в баварски стил. Масата е изработена от светъл дъб. Плотът стои върху два крака, между които има дълга греда. Масата е за до 8 човека. ..
600.00 лв.
Единичен елегантен стол в бяло с гобленова дамаска. Подходящ за тоалетка, писалище или само като акцент. ..
250.00 лв.
Малка конзола/рафтче за стена в цвят бяло. Разполагаме с 2бр. ..
60.00 лв.
Комплект от две части - тоалетка и огледало. Тоалетката има едно голямо чекмедже и втори плот, ниско долу. Огледалото има метални халки за лесен монтаж на стена. Двете са оцветени в класическо бяло. ..
700.00 лв.
Малка конзолна маса с едно чекмедже. Изработена във виенски стил от масивно дърво и естествен фурнир. Чекмеджето се отваря, посредством две метални дръжки. ..
250.00 лв.
Малка масичка за кафе от масивно дърво, с естествен фурнир, във виенски стил. ..
250.00 лв.
Висока маса с разчупена форма, на две нива. Горният плот е покрит с предпазно стъкло. Подходяща за антре или хол. ..
240.00 лв.
Елипсовидна висока маса с две чекмеджета от всяка страна. Масата е на един стругован крак с четири разклонения с дърворезби, в стил бидермайер. Може да се ползва като по-висока холна маса или като по-ниска трапезна. ..
250.00 лв.
Малко кресло от естествен ратан, в детски размер. ..
50.00 лв.
Плетено кресло от ратан, в детски размер. ..
50.00 лв.
Масивна, дъбова, разтегателна маса за хранене. Масата стои на четири струговани крака, а разтегателният плот осигурява от 6 до 8 места за сядане. ..
400.00 лв.
Изключителна италианска игрална маса с интарзии от 50-те години на миналия век. Масата има няколко, прибиращи се плота за различни забавни игри: рулетка, шах, табла, карти. Има и плот за хранене. Към комплекта са включени 4 чифта крачета на винт, така че масата може да се използва и като висока и ка..
1,500.00 лв.
Масивни дъбови столове, 4бр. комплект. ..
400.00 лв.
Комплект 4бр. дъбови столове за трапезария в стил Сецесион. Богато орнаментирани, със струговани елементи и фина дърворезба. С оригиналната си плюшена зелена дамаска. Изработени от дъб. ..
800.00 лв.
Комплект масивни, дъбови, трапезни столове в светъл цвят. 4бр.  Подходящи както за вътрешна, така и за външна употреба. ..
320.00 лв.
Комплект 4бр. столове за трапезария в стил Сецесион. С елегантна флорална дърворезба, комбинирана със струговани елементи, типични за стила. Дамаската е плюшена в цвят мляко с какао. ..
1,000.00 лв.
4бр. комплект дъбови трапезни столове с ратанови седалки, в баварски стил. ..
400.00 лв.
Разкошен комплект от 4бр трапезни стола в бароков стил със зелена плюшена дамаска. В отлично състояние! ..
1,000.00 лв.
Изящна конзола за стена - глава на елен. Изпълнена в цвят старо злато. Може да се ползва като малко рафтче или само като декорация. ..
90.00 лв.
Малка конзола/рафтче, за окачане на стена, в стил барок. ..
60.00 лв.
Кокетна кръгла количка за сервиране на колелца. На две нива. ..
100.00 лв.
Елегантно барче в стил Чипъндейл, изработено от светъл масив. Барчето има кръгла форма с една вратичка отпред и една отзад. Отгоре има поставен подвижен поднос за сервиране. Витринната част е от фасетирани отделни стъкла, свързани помежду си. ..
300.00 лв.
Сгъваемо, люлеещо столче за крака. Столчето има три различни позиции за височина и се сгъва напълно. ..
50.00 лв.
Малка масичка-етажерка, цвят махагон с дърворезби, в стил Ар Нуво. На три нива. ..
250.00 лв.
Малка антикварна конзолна масичка с мраморен плот. ..
200.00 лв.
Комплект 3бр. дъбови масички, влизащи една под друга. Помощни масички или столчета. ..
100.00 лв.
Квадратна помощна масичка с интарзия. С гланцово лаково покритие и извити крачета, които компенсират квадратната форма на плота. ..
150.00 лв.
Кръгла висока помощна масичка, изработена от масивен дъб в светъл цвят. ..
150.00 лв.
Красива помощна масичка от тъмно дърво, с долна част във форма на лира.  ..
250.00 лв.
Единичен стол за писалище/тоалетка, с плюшена зелена дамаска. ..
200.00 лв.
Голяма, богато дърворезбована тоалетка с огледало и малка табуретка, в стил рококо. Тоалетката е изпълнена на две нива, като за горното ниво е захванато огледалото. Оформен е рафт за подреждане на принадлежности, под който има две малки, скрити чекмедженца с дърворезба. Повърхността на долния плот е..
1,300.00 лв.
Елегантна трапезна маса на един крак с дърворезби. Плот с естествен фурнир "птичи явор" и гланцова политура. ..
400.00 лв.
Разтегателна трапезна маса в стил сецесион. Изработена от дъбов масив с естествен фурнир  с ефект.  Стои на един крак, за по-голяма практичност и пестене на пространство. Кракът е с разклонения, комбинация от струговани и резбовани детайли. В разтегнато състояние, масата сменя фор..
500.00 лв.
Нежна холна маса с ратанов плот и изящна дърворезба. Върху плота има предпазващо стъкло. Масичката е изпълнена в тъмен цвят, от масивно дърво. ..
250.00 лв.
Показва 1 до 43 от 43 (1 страници)