Меню
Количка

За колекционери

Антикварна порцеланова кукла от J. STEINER PARIS, изработена около 1892г. Куклата е висока 90см, облечена е в рокля, в червено и циклама. С шапка и дървен чадър с механизъм. Когато куклата е легнала, очите и се затварят. Перуката и не е неподвижно закрепена за главата и и е изработена от естествена ..
1,000.00 лв.
Холандска керамична декорация от колекцията Блу Делфт. ..
100.00 лв.
Голяма, тежка авторска пластика, на скулпторката Claire Heat, "Хамлет", ръчна изработка, лимитирана серия. Пластиката е висока 45см, дълга 25см и широка 20см. Изработена е от композитни материали, в цвят бронз. Към нея има книга-сертификат на поредицата скулптури The Soul of Shakespeare. П..
250.00 лв.
Порцеланова чаша Richmond, Wild Anemona, височина 7см, диаметър 7см. Чиния 12см. Английски костен порцелан, старинна изработка. ..
50.00 лв.
Бронзова пластика на танцуваща балерина от плътен бронз, застинала в поза, стъпила върху черен гранит. Статуетката е с печат и хартиен сертификат за произход. J.B.Deposee Чудесен подарък за Вас самите или за достоен човек. ..
350.00 лв.
Холандска керамична чиния за стена, с диаметър 30см. ..
50.00 лв.
Представяме Ви едно произведение на други италиански майстори на порцелана и керамиката -  "Червената шапчица" от Bassano. Статуетката е в голям размер, ръчно изрисувана с живи цветове, застинала в движение към своите приключения. Забележки липсват. ..
250.00 лв.
Макет на най-стария морски кораб в света, английският боен кораб HMS Victory. ..
200.00 лв.
Представяме Ви колекционерска чашка за чай от серията на Royal Albert, Forget-Me-Not, произведена през 50-те години на миналия век. ..
50.00 лв.
Представяме Ви приказен сервиз за чай на знаменитата, английска марка Royal Albert от серията "Old County Roses" Тази серия е най - желаната от ценители на марката. Тя бива създадена през 1962 г. специално за Британското, кралско семейство и е абсолютен бестселър и до днес! Сервъз..
900.00 лв.
Колекционерска порцеланова чиния за стена от Австрия. ..
40.00 лв.
Колекционерска порцеланова чиния за стена. ..
40.00 лв.
Голям автентичен нож кукри в кожена кания, с две малки остриета и едно голямо. ..
250.00 лв.
Отворена, малка бижутерка, изпълнена в класически стил "Барок" Мида с ангел - това са два от основните символа, които са характерни за класическия стил "Барок" Мидата е изработена от състарен порцелан в червено, украсен с флорални мотиви, а за фигурката е използван плъ..
70.00 лв.
Британски кортик за декорация. ..
100.00 лв.
Разкошна авторска пластика, на художника Мигел Фернандо Лопез, или на кратко Мило, малка балерина готова да полети в своя прелестен танц. Ние Ви представяме една творба, която се ползва с голям интерес от ценители на скулптурата. Класна изработка от плътен бронз с цветно по..
350.00 лв.
Разкошна авторска пластика, на художника Мигел Фернандо Лопез, или на кратко Мило, малка балерина готова да полети в своя прелестен танц. Ние Ви представяме една творбата, която се ползва с голям интерес от ценители на скулптурата. Класна изработка от плътен бронз с цветно ..
350.00 лв.
Разкошна пластика - малка балерина готова да полети в своя прелестен танц. Ние Ви представяме една творба, която се ползва с голям интерес от ценители на скулптурата. Класна изработка от плътен бронз с цветно покритие и постамент от черен мрамор. Пластиката разполага със сери..
350.00 лв.
Прекрасна бронзова статуетка в стил Ар Нуво, от  Paul Auguste Ponsard. Оригиналът е изработен между 1890г. и 1919г. Авторът основно се е работил с камък, но не се е ограничавал в своето творчество и тази статуетка е доказателство за това. Изработена е от плътен бронз с тъмна пат..
450.00 лв.
Представяме Ви бронзова пластика - скулптура по творба на един от най-видните представители на импресионизма, френския живописец, график и скулптор Едгар Дега. Малката танцьорка е едно от най-емблематичните творения на Дега. Тя е започната от него през 1880 г. и изобразява 14-..
750.00 лв.
Представяме Ви бронзова пластика - скулптура по творба на един от най-видните представители на импресионизма, френския живописец, график и скулптор Едгар Дега. Малката танцьорка е едно от най-емблематичните творения на Дега. Тя е започната от него през 1880 г. и изобразява 14-..
750.00 лв.
Представяме Ви голяма бронзова пластика, изобразяваща сцена от легенда в древногръцката митология. Европа била дъщеря на финикийски цар Агенор и вероятно се е отличавала с красота и чар. Според легендата Зевс се явява пред Европа, докато тя играела с приятелки на брега на м..
2,500.00 лв.
Голяма бронзова статуетка, гола женска фигура в еротична поза, поставена върху гранитен камък. ..
650.00 лв.
Атрактивна статуетка на седнала жена, с книга, изработена от патиниран бронз и черен мрамор. Бронзът изпъква чудесно, с подчертани детайли. Изражението на лицето е предадено много добре. Мраморът е изрязан по форма и шлифован. Изражението на лицето е предадено много добре. ..
350.00 лв.
Прекрасна бронзова статуетка от Луи-Ърнест Бариас. Той бил френски скулптор на училището по изкуства „Бокс“. През 1865 г. Бариас печели Приз дьо Рим за обучение във Френската академия в Рим. Бариас участва в украсата на парижката Опера. Статуетката е изработена от плътен бронз..
500.00 лв.
Ръчно рисувана ваза от известната холандска керамика Флора Делфт. В наличност имаме две еднакви вази. ..
100.00 лв.
Висок механичен порцеланов часовник с термометър. По порцелановия корпус няма счупвания, спуквания. На места златният кант има изтъркване. Часовникът и термометърът са в работещо състояние. Височина 37см, широчина 16см. Старинна изработка. ..
150.00 лв.
Керамична холандска ваза от серията Блу Делфт. Ръчна изработка. ..
100.00 лв.
Голяма съдинка с капак от холандската керамика цветен Дефлт. Ръчна изработка. ..
150.00 лв.
Голяма бронзова пластика - Балерина - стъпила върху гранитен камък, завършила своя танц и готова за поклон. Прецизна, детайлна изработка, с допълнителни акценти в цвят. ..
450.00 лв.
Голяма ваза холандска керамика Делфт Полихром. Ръчна изработка. Разполагаме с две еднакви вази, както и с ваза с капак от същата серия. ..
100.00 лв.
Голяма керамична пластика, с изразителни детайли, представляваща отпочиващ старец, върху дървена пейка.   ..
200.00 лв.
Голяма, декоративна чиния, изпълнена от порцелан "Delft"  Чинията изобразява дама и кавалер във файтон. Едно творение, на холандския "Делфт" порцелан и е един прекрасен аксесоар за украса на стената.  ..
120.00 лв.
Представяме Ви нов, декоративен, кортик - със символите на масонската ложа.  Изработка от метал, кожена кания и червено кадифе за дръжката. Един прекрасен аксеоар за декорация или за подарък.  ..
150.00 лв.
Колекционерска маркирана чиния за стена "Портрет на Бригита" ..
50.00 лв.
Чиния за стена с маркировка Bavaria ..
40.00 лв.
Холандска декоративна чиния за стена, изработена от кован цам.  ..
40.00 лв.
Автентична индонезийска марионетка. ..
60.00 лв.
Порцеланова колекционерска фигурка. ..
50.00 лв.
Колекционерска порцеланова чаша с маркировка. ..
50.00 лв.
Колекционерска порцеланова чаша с маркировка. ..
50.00 лв.
Порцеланова декоративна чиния за стена "Немски художници". ..
40.00 лв.
Немска чиния за стена с ловджийска сцена. ..
40.00 лв.
Порцеланова немска чиния за стена. ..
40.00 лв.
Луксозна мастилница, изработена от изрисуван порцелан в кралско червен цвят. Върху порцелановия постамент стъпва бронзова пластика, представляваща богинята Нике. Две бронзови капачета затварят купичките за мастило. Цялата композиция стъпва върху четири бронзови орнаментирани крачета. ..
300.00 лв.
Масивна месингова пластика с маркировка. Височина 20см, широчина 15см. ..
80.00 лв.
Метален биплан за декорация или за Вашата колекция. ..
100.00 лв.
Показва 1 до 48 от 102 (3 страници)