Меню
Количка

Шкафове, скринове, витрини

Красива витринка за окачване на стена. В горната част има красив декоративен орнамент с дърворезба. Вратичката е с месингова заключалка с работещо ключе. Вътрешното пространство е разделено на три, посредством рафтчета. ..
150.00 лв.
Елегантно витринно шкафче с поднос и две вратички/една отпред и една отзад/, в стил Чипъндейл. ..
300.00 лв.
Кокетно шкафче за обувки в стил чипъндейл. Шкафчето е изработено от пресована дървесина с естествен фурнир от орех. Горният му плот се отваря нагоре и осигурява достъп до вътрешен рафт. Отпред отварянето е посредством вратичка, падаща надолу и откриваща вътрешно пространство, поделено с един рафт. В..
250.00 лв.
Малко витринно шкафче за бутилки и чаши, в бароков стил. Има една вратичка отпред и една отзад. В горната си част има поднос. ..
300.00 лв.
Изискано барче в стил чипъндейл.  Една вратичка отпред и горна част, служеща за поднос.   ..
280.00 лв.
Елегантно витринно шкафче с поднос и две вратички/една отпред и една отзад/, във френски стил. Цветът е махагон, а формата - овална. ..
300.00 лв.
Голям скрин в стил Чипъндейл, изработен от масивна дървесина и естествен фурнир в цвят махагон.  В горната част има две вратички с месингови дръжчици, а в долната - една падаща надолу вратичка с работеща заключалка и ключе - също от месинг. Крачетата са масивни, оформени като животинска лапа..
800.00 лв.
Масивна дъбова витрина в стил Луи 14. Горната и долната част се отделят. Във витринната част има вграден осветителен модул. С три рафта и заключваща се вратичка. В долната част има три чекмеджета без заключване. ..
1,250.00 лв.
Сандъче за различни принадлежности и инструменти. ..
100.00 лв.
Елегантно барче в стил Чипъндейл, изработено от светъл масив. Барчето има кръгла форма с една вратичка отпред и една отзад. Отгоре има поставен подвижен поднос за сервиране. Витринната част е от фасетирани отделни стъкла, свързани помежду си. ..
300.00 лв.
Шкафче-сандъче за шивашки принадлежности или за бижута, четки, гримове и др. ..
150.00 лв.
Красив скрин с три чекмеджета, комбинация от масив и пресована дървесина, с естествен фурнир. Чекмеджетата са украсени с дърворезба и имат по две месингови дръжки от всяка страна. ..
300.00 лв.
Кокетно скринче с три чекмеджета, изработено от масив, пресована дървесина и естествен дъбов фурнир. Чекмедженцата са с по две месингови дръжки и декоративни ключалки от месинг. Крачетата представляват типичната за стила Чипъндейл животинска лапа. ..
250.00 лв.
Малко скринче с две чекмеджета в стил рустик. ..
150.00 лв.
Скрин с три чекмеджета, в стил чипъндейл. С естествен дъбов фурнир и месингов обков. ..
280.00 лв.
Старинна витрина от две части, изпълнена в класически стил "Луи XV" Горната част на витрината се състои от две врати и три рафта, а долната разполага с четири големи, извити чекмеджета.  Витрината е изработена от дърво - махагон, орех и бук. Този стил и на..
1,750.00 лв.
Дъбова стенна витринка с акцент - бял гръб. С естествен фурнир "птичи явор" и красив капител.  С две рафтчета и ключе. ..
150.00 лв.
Стенна витринка светъл дъб за окачване на стена, посредством метални крепежи на гърба. Витринката има една вратичка отпред, заключваща се с ключе. Вътрешното пространство е разделено на три с дървени рафтчета. ..
150.00 лв.
Малко черно шкафче с две чекмеджета и ниша.  Подходящо за антре или като нощно шкафче. ..
120.00 лв.
Класическо ъглово шкафче с едно чекмедже и една вратичка, зад която обемът е разделен на две части с рафтче.  ..
250.00 лв.
Показва 1 до 20 от 20 (1 страници)